Grafické práce pro 120 let Velkého divadla

27. září 1902 se otevřelo Velké divadlo v Plzni. 27 září 2022 začínáme slavit! Co s tím máme společného my jako marketingová agentura?

Výstava 120 let

Již 120 let funguje v Plzni krásné divadlo, které si zaslouží obdiv, a tak je velmi důležité si při takovém jubileu připomenout jeho význam, důležitost a historii. Proto byla 27. září 2022 otevřena výstava 120 let Velkého divadla v diváckých prostorách budovy. Pro významné jubileum chtělo vedení Divadla J. K. Tyla v Plzni vytvořit originální osobité logo, které bude reprezentovat vzácný historický okamžik. Příležitost jako je tato, jsme si nemohli nechat ujít, a tak jsme divadlo oslovili s naším návrhem. Slovo dalo slovo a logo od naší skvělé grafičky Luizi Sharipové bylo na světě.

Zadání od klienta

Cílem bylo navrhnout logo, do kterého bude zakomponována krásná historická budova Velkého divadla. Toho mělo být zároveň v moderním a čistém designu, který bude korespondovat s identitou DJKT. Proto se zde pracuje s fontem DJKT:

Logo mělo mít široké využití od on-line, přes merch až po velkoformátový tisk na bannerech.

Kde je logo použito?

Výstava není k vidění pouze ve vnitřních prostorách, ale i na venkovní terase, kde jsou také instalovány prezentační panely. Při příchodu na terasu Vás zaujme uvítací panel, na kterém je přes celou horní polovinu logo výstavy. Logo bylo ale použito na více místech, například bylo vloženo do pravého horního rohu zbývajících outdoorových panelů.

Ve vnitřních prostorách jsou v každém patře na zdech rozmístěny obrazy, kde je logo výstavy opět umístěno v pravém horním rohu.

Logo se v souladu se zadáním objevilo na dárkových a reklamních předměty jakou jsou odznaky, tašky a pohlednice. Trvalým připomenutím loga se stane publikace – bude totiž zdobit přebal knihy 120 let Velkého divadla, jejíž vydání je plánováno na druhou polovinu příštího roku.

Chcete logo i pro vaši velkou událost? Napište nám nebo zavolejte, jsme tu pro vás.

Spojte se s námi

Nebo nás poznejte osobně

Kanceláře máme v Plzni, ale ani druhá strana světa nás nevyvede z míry.

Těmto značkám už pomáháme

Staráme se obsah lokálním značkám, spravujeme kampaně multijazyčným e-shopům a některým klientům pomáháme dlouhodobě růst na dvojnásobek každý rok. Jsme mladí, krásní a máme zkušenosti, které by nám mohl leckdo závidět.

Vybrané případovky

Přednášíme, jsme partneři Marketingové Plzně a také píšeme na náš blog.